Bijna zeven weken

Bijna zeven weken

Zeven weken. We leren ons te pletter. Weten al aardig hoe zelf te eten en vooral wat de beste plekjes zijn aan de bakjes. Ons zelf poetsen is een vanzelfsprekendheid en als het nodig is helpt Sophie of een van de anderen wel even.

Onze speelruimte groeit van dag tot dag. Er is weinig ‘engs’ in huis. Hoewel, met Ab alleen gaan dingen toch wel een beetje anders… Komt hij ineens met een stofzuiger aan om alle zooi die wij uit de bak gegooid hebben op te zuigen. Nou dat had hij wel even mogen aankondigen, sommigen van ons sprongen van schrik een halve meter de lucht in. (Nu doet hij het elke dag, blijkt een onschuldig ding zo’n stofzuiger.) Ach nu we toch over hem (Ab) zitten te roddelen… Gisteravond is hij er ‘stiekem’ samen met Jopper, tussenuit gepiept. Hij liep al de hele dag liedjes te ‘hummen’ zoals Clapton, Moody blues en Eagles… Samen met nog een paar van die middelbare leeftijd mannen maken ze dat soort muziek in een fabriekshal.
Wij dus mooi de hele avond alleen. Gelukkig had hij genoeg eten achter gelaten.

Onze groei;

roze poes 610 gr. kater blauw 620 gr. kater oranje 710 gr. kater groen 695 gr. kater geel 715 gr.

Dat is hoog! Met z'n allen in en op het kaasblok.

Meer foto’s in het fotoboek (7 foto’s)