Bijna acht weken

Bijna acht weken

Acht weken zijn we nu! Het lijkt er op dat we al redelijk wat geleerd hebben! In ieder geval doen we net als of… Ons persoonlijk verblijf in de woonkamer is inmiddels verdwenen! We maakten er toch nauwelijks gebruik meer van, we slapen waar we willen, spelen waar we willen, en eten doen we gewoon met de grote katten!
We doen ook een nieuw spel met hond Jopper; we gaan dan van twee kanten te gelijk aan hem snuffelen, aan z’n snuit dus en tegelijk aan z’n staart! Wordt hij toch helemaal verlegen van…. (De baas probeert het nu steeds op de foto te krijgen maar dan hollen we gauw weg…)

We hebben wel weer even verschil van eetgewoontes! De één gaat maar door terwijl de ander niet meer neemt dan nodig! Dat laat zich nu wel in de gewichten zien!

roze poes 740 gr. blauwe kater 690 gr. oranje kater 850 gr. groene kater 800 gr. gele kater 855 gr.

'dikke' oranje met 'slanke den' blauw (Blue) Zwaargewicht Boris heeft een mooi uitzicht

Meer foto’s in het fotoboek (20 foto’s)