Wie zijn wij?

Wij zijn Reny Kempkes en Ab Roeloffs en wij delen ons huis met poezen Yefpraksiya’s Ninochka, oftewel Nina, geboren op 26 juni 2006, en Paladin’s Zsuzsa Valentina, geboren op 13 januari 2008, wij noemen haar Suus, kater De Gracieus Maliki Nils, geboren op 21 december 2010, ook wel Nilson genoemd en poes De Gracieus Sophie Rosalie, geboren op 23 februari 2012.

In 2008 kwam Jopper (geboren op 13 december 2007) erbij, een Australian shepherd, op het moment dat Suus 6 weken was, dus die twee zijn de dikste vrienden. Nina heeft er wat langer over gedaan om Jopper te accepteren, zij vond het in het begin geen goed idee zo’n grote nieuwsgierige neus die ook nog eens haar brokjes wilde opeten! Jopper leed aan zware epilepsie en is in de zomer van 2016 overleden. Inmiddels hebben wij weer een nieuwe hond, Mikke. Ook een ‘Aussie’. Mikke kan het erg goed vinden met jongste poes Thule. Zsuzsa vond Mikke’s aanwezigheid vanaf het begin al best. De rest is nog een beetje zoekende maar dat komt wel goed. Ze waren immers al gewend aan Jopper.

In 1983 kwam er voor het eerst een Blauw Rus in ons kattenhuishouden. De uitstraling, het karakter, die ogen; het is nooit meer overgegaan onze liefde voor dit ras. Door omstandigheden kwam er jaren later een poes van dit ras in huis. Tja, dan is de wens om zelf een nestje te hebben snel geboren. En daar hebben we geen spijt van gehad, eerlijk gezegd is het nogal verslavend.

Iedere keer wanneer de laatste uit het nest vertrekt naar het nieuwe ‘personeel’ is het moeilijk afscheid te nemen, maar de rust wordt toch ook wel weer gewaardeerd… voor een tijdje, en dan verlangen we toch weer naar dat kleine grut in onze huiskamer.

Wanneer er kittens zijn geboren zorgen we ervoor dat er iedere week een update wordt gemaakt met hun belevenissen, foto’s en hun gewichten.

Voel je vooral vrij om te reageren in ons gastenboek of voor persoonlijker contact, maak gebruik van het contactformulier.