4e update: Drie en halve week

4e update: Drie en halve week

Het gaat heel erg goed met ons! Naast eten en slapen besteden we al heel wat tijd met ontdekken van wat we al kunnen. Klauteren, mandje in mandje uit, met elkaar stoeien, en proberen een beetje normaal te lopen!
We zijn ook druktemakers! We kletsen tegen iedereen die naar ons kijkt of op ons pad komt! Dat schijnt een familie trekje te zijn, moeder Sophie is net zo, oh en laten we oom Nilson niet vergeten, dè prater bij uitstek! Op naar de volgende fase; we gaan eens goed de rest van onze ‘verblijfplaats’ ontdekken!

Groeien; rose poesje 390 gr. paarse poesje 325 gr. donkerblauw katertje 355 gr. lichtblauw katertje 395 gr.

Vanaf vandaag, 2e Pinksterdag, gaan we Sophie wat ondersteunen door de kittens bij te voeren! Dat wordt vast weer een feest, lekker kledderen met een papje!

paars Sophie heeft het er maar druk mee

Klik hier voor meer foto’s in het fotoboek (13 foto’s)