8e update: Zes en halve week

8e update: Zes en halve week

Allemachtig wat een partij ruimte hebben we ineens. We kunnen onbeperkt hollen en dollen. Waar je allemaal niet op en onder kan kruipen. Het is zo heerlijk als moeder Sophie ons roept, we gewoon lekker de andere kant op rennen. Natuurlijk kruipen we nog graag tegen haar aan en doen we weer wat we deden toen we nog ‘ukkies’ waren. Maar ja, we kunnen ook prima zelf eten, ons ‘personeel’ zorgt daar heel goed voor. En niet alleen maar kitten-hapjes hoor, ook het eten van de ‘grote’ poezen en katers gaat er bij ons even gemakkelijk in. En wat denk je, ze leggen ons geen strobreed in de weg als we aan hun eten komen. We hebben inmiddels ook een bijzondere relatie gekregen met onze tante Zsuzsa. Ze doet ons in ‘bad’ en vindt het heerlijk om met ons in haar grijze mandje te knuffelen. We vinden dat wel leuk maar als het te lang duurt smeren we hem weer. Er moet wel gekeet worden natuurlijk.

Dit wegen we nu; poesje roze 710 gr. poesje paars 560 gr. katertje donkerblauw 610 gr. katertje lichtblauw 700 gr.

Ondanks dat we nu vast voedsel krijgen gaan we nog vaak langs mams lief

Klik hier voor meer foto’s in het fotoboek (27 foto’s)