Bijna vijf weken

Bijna vijf weken

Bijna vijf weken oud zijn we nu. En wat we zoal meemaken…. Veel aardige mensen over de vloer. En allemaal aan ons zitten, heel voorzichtig alsof we van glas zijn. Ze zeggen ook de meest lieve dingen tegen ons, als we konden zouden we gaan blozen. Vorige week was de beurt aan onze zus, ze maakte kennis met haar nieuwe baasjes, Lieke, Rob en Robin. Haar roepnaam wordt Yana. Gisteren kwam Marjan uit Amsterdam en ze viel voor onze broer met de oranje band om z’n hals. Zijn roepnaam lag al op het puntje van haar tong maar komt toch wat later per e-mail.
Vandaag waren Melissa en Nicky op bezoek. Zij hadden al een naam in hun gedachten; ‘Blue’. Geen wonder dat ze gingen voor onze kleinste broer (met de meeste moed) en een blauwe halsband. We kunnen wel zeggen dat ze het goed getroffen hebben.
Dat belooft veel goeds voor de volgende ‘bezoekers’.

Groeien doen we ook nog steeds:

poes roze 400 gr. kater blauw 395 gr. kater oranje 455 gr. kater groen 460 gr. kater geel 445 gr.

Blue wordt hier vertroeteld... ...en moet natuurlijk op de foto.

Meer foto’s in het fotoboek (4 foto’s)