Bijna zes weken

Bijna zes weken

Zes weken zijn we alweer. Wat vliegt de tijd. Wij zelf ook inmiddels, we hollen en vliegen waar we we willen. (En soms vallen we in slaap waar we zijn gaan liggen….)
Al met al, het leven is een feest. Vooral dat ontdekken.

Onze gele broer heeft inmiddels niet alleen een lief nieuw baasje gevonden maar ook gelijk een naam gekregen; Boris. Niet dat hij er naar luistert maar dat doen we allemaal niet… Over twee weken komt er serieus bezoek voor onze laatste broer. Vol verwachting klopt ons hart…

Waar we ook nieuwsgierig naar zijn is dat we de komende twee weken maar één baas/personeelslid in huis hebben. Reny is aan het ’tuinieren’ dan wel creatief ‘klussen’ op een citrus boerderij in Santa Ana La Real Huelva, Aracena (volgens ons heeft de naam van het dorp meer letters dan dat er mensen wonen) in Spanje. We zullen Ab strak in de gaten houden en zorgen dat we aan onze trekken komen.

We zullen het naar verwachting niet aan onze gewichten kunnen merken.

roze poes 560 gr. blauwe kater 575 gr. oranje kater 640 gr. groene kater 640 gr. gele kater 660 gr.

Sophie staat erbij alsof ze denkt: 'waar ben ik aan begonnen.' Het kunstje van in en uit het hok komen gaat ons steeds makkelijker af.

Meer foto’s in het fotoboek (9 foto’s)