Bijna tien weken

Bijna tien weken

Tien weken zijn we nu. Afgelopen week zijn we bij de dierenarts geweest. Overal in geknepen en gekeken en tenslotte nog een prikje toe. Ze was bijzonder tevreden over onze gezondheid. (Nou dat wisten wij zelf ook al.)

Ondanks dat we onze dagen nog steeds vullen met pret maken, kattenkwaad, eten en slapen sluipt er nu toch ook een ander gevoel binnen. Dit kan niet blijven duren, we mogen nog wel zo nu en dan bij moeder komen knuffelen maar dat is van steeds kortere duur. De andere poezen en kater in huis pikken best veel van ons, toch roepen ze steeds vaker dat we moeten luisteren en dat er regels zijn. Binnen afzienbare tijd zullen we op eigen benen moeten staan. We kennen inmiddels onze nieuwe baasjes, dat is dik voor elkaar maar het afscheid kruipt dichterbij.

We zullen dus maar eens mooi ons best doen in huis zodat we een onuitwisbare indruk achterlaten. We graven nog wel een plant uit en met de krant lezen wachten ze maar tot we weg zijn. We houden veel van elkaar, de baasjes en wij, maar wij zijn nu eenmaal ‘kittens’.

Groei:

Yana (roze) 965 gr. Blue (blauw) 950 gr. Mika (oranje) 1245 gr. Lowie (groen) 1210 gr. Boris (geel) 1270 gr.

Slaperig Op schoot!

Meer foto’s in het fotoboek (12 foto’s)