Ruim elf weken

Ruim elf weken

We merken aan alles dat er veel staat te gebeuren. Ondanks dat we zoveel mogelijk tegen elkaar aan kruipen lijkt afscheid nemen onvermijdelijk. Volgende week krijgen we, op Lowie na, allemaal nog een prikje van dierenarts en daarna zullen we met enige tussenpozen vertrekken. Onze grote reis gaat beginnen, spannend, eng, wennen maar het komt vast goed. Lowie gaat al een paar dagen eerder, die heeft dan al gelijk vakantie (de bofkont). Hij gaat z’n laatste kittenprikje halen bij z’n nieuwe dierenarts.

De baasjes hier moeten zo nu en dan even slikken maar gelukkig hebben ze het beste met ons voor.
Volgende week dus de eerste foto’s van onze aftocht.

Oh ja, dat wegen, we zijn nu allemaal ver boven de kilo. Dat moet voldoende zijn om een goede start te maken.

Mandje vol? Gewoon languit bovenop. Ziezo. Dat mandje heeft z'n beste tijd gehad.

Meer foto’s in het fotoboek (8 foto’s)