Dertien weken

Dertien weken

Ja dit zijn ze dan, de dagen van blijdschap, spanning en afscheid. Ons mandje is aardig leeg geworden. Het vertrekken, reizen en aankomen in de nieuwe huizen is goed verlopen.
In de meeste gevallen buitengewoon goed zelfs. Hier is het meest zichtbaar dat Boris toch wel even moet wennen dat hij nu de enige kitten is in huis voor een paar dagen, Roept letterlijk om aandacht en dat krijgt hij dan ook. Donderdag 8 mei vertrekt hij naar z’n nieuwe woonplaats Amsterdam.

Verder moeten we het maar afronden met wat plaatjes van hun vertrek. Zijn er ontwikkelingen bij hun nieuwe baasjes, dan zullen deze zeker op de website verschijnen.

Afscheid nemen doe je met een zielige blik van: 'neem me niet mee, ik wil hier blijven.' Maar of het helpt...? Dat afscheid nemen heeft ook voordelen: Alle ruimte in de mand. Al kijkt ie toch niet zo blij.

Meer foto’s in het fotoboek (11 foto’s)