Geboren

Geboren

Na dat Sophie haar dracht dag 67 (vrijdag 14 nov.) bereikte en er geen enkel vooruitzicht op bevallen was hebben we de dierenarts geraadpleegd. Voor alle zekerheid een röntgenfoto gemaakt. Een innige tweeling maakte bevallen moeilijk zo niet onmogelijk! Spontaan voor een keizersnede gekozen!
Deze is zorgvuldig en snel door Daphne Westgeest en haar collega’s van Praktijk de Klomp uitgevoerd, dank Daphne en jouw team!

Na enige twijfel in het begin weten we nu zeker dat er een poes en kater zijn geboren! Sophie heeft een en ander goed doorstaan maar het is niet echt in haar warme vachtje gaan zitten. Heeft nog weinig eetlust en haar energie komt nu pas wat terug! We helpen haar door wat bij te voeden; zowel Sophie als haar kittens.

Omdat er zo’n ingreep aan te pas is gekomen en de kittens tamelijk verstrengeld hun laatste dagen doorbrachten hebben we met de nieuwe baasjes afgesproken dat we de ontwikkeling van de kittens (nog geen namen) de eerste tien dagen nadrukkelijk in de gaten houden voor we met hen verdere afspraken maken. Alleen top-fit en kerngezond gaat bij ons de deur uit. Dat is hier vast aan de orde maar we willen het wel even zien!

De geboorte gewichten zijn; poesje 75 gr. katertje 90 gr.

De welbekende hand foto. Blijft lief. Tja zo klein en  na zo'n ingreep, dan is dit noodzakelijk.

Meer foto’s in het fotoboek (10 foto’s)