4e week

4e week

Zo daar zijn we weer!
Er gebeurt veel nu, zelf eten en veel ‘keten’! We hollen door ons hele verblijf en eigenlijk willen we er het liefste al helemaal uit! Die drukte makerij en zelf eten betekent wel dat we een ietsie pietsie minder hard groeien in gewicht. Maar dat komt wel weer goed let maar op!

D’r hangt ook ineens een, ja hoe heet dat… een webcam boven ons hoofd! Kan je ons live op volgen (alsof we filmsterren zijn…)!

Dan is er nog die hond, Jopper nou die houdt ons helemaal in de gaten als hij thuis is! Is één van ons er in geslaagd te ontsnappen uit de bench, brengt zo’n knaap van een hond je weer terug naar je moeder….

Wat wegen wij:

Gewicht 4e week
Kater (rood) 445 gram
Poes (turquoise, voorheen blauw) 455 gram
Poes (roze) 345 gram
Kater (geel/groen, voorheen geel) 345 gram

DSC_0083[1] DSC_0107[2]

Meer foto’s in het fotoboek (19 foto’s)