6e week

6e week

Wij mogen er dan (nog) wel als kittens uitzien…daar denken wij zelf anders over! We zijn klaar voor de wereld! (Denken we…)

De bench is opgeruimd ze konden ons er toch niet meer inhouden, aan alle kanten ontsnapten we! Nu zijn we gewoon overal (denken we)!

Aan de tepels gaan we vooral nog omdat het fijn is bij moeder Sophie, echt eten doen we liever uit een bakje nu! Dan weer eens een papje maar ook al echt kattenvoer. Wel een verrassing dat we voor poepen en plassen een bak nodig hebben dat was eerst helemaal niet nodig…

Omdat we de laatste tijd zoveel ‘feestjes’ maakten in de mand van Jopper hebben we nu een eigen ‘hondenmand’ gekregen! Bedankt baasjes! Ook beginnen we de trap te beklimmen! Leuk maar d’r staat nu wel ineens een hek halverwege… het is anders te gevaarlijk zeggen ze!

Ook de webcam moest er aan geloven, ze zouden er een vaste cameraman achter moeten zetten om ons te volgen! En we moeten ook een beetje denken dat er mensen bij ons in huis wonen die ‘privacy’ willen. Nou die wil je ook helemaal niet zien als ze net uit bed of bad komen…

Groeien we nog:

Gewicht 6e week
Kater (rood) 570 gram
Poes (turquoise) 695 gram
Poes (roze) 580 gram
Kater (geel/groen) 550 gram

Je kunt ze zo opsturen per post

Meer foto’s in het fotoboek (19 foto’s)