7e week

7e week

Ruim zeven weken zijn we nu! En we gaan los! Niets in dit huis wordt niet onderzocht en ‘getest’! Waar kunnen we op klimmen, wat kunnen we verslepen, hoe ver kunnen we gaan voor dat ‘men’ aah en oehh gaan roepen!

Vergt wel veel energie allemaal, er moeten dus flinke maaltijden tegenover staan! Ook zo’n leuke ontdekking, als een ander uit jouw bakje wil eten hoef je alleen maar een diep grom geluid te maken en weg zijn ze! Echt waar, opgroeien is een feest! (En onze geheime missie is; die mensen hier krijgen dit huis nooit meer op orde….).

Ons gegroei:

Gewicht 7e week
Kater (rood) 740 gram
Poes (turquoise) 890 gram
Poes (roze) 750 gram
Kater (geel/groen) 690 gram

Kiekeboe!! Lekker warm zo'n staart Veilig bij moeder Sophie en tante Nina
Meer foto’s in het fotoboek van deze week (19 foto’s)