10e week

10e week

Zo mensen, het begint op te schieten met ons kitten-bestaan! Nog even en we vliegen uit! Nog wel spectaculaire ontwikkelingen gezien deze week, onze geel/groene ‘broer’ blijkt toch mooi een zus te zijn… Gelukkig dat de nieuwe baasje er geen punt van maakten! (Fijn Kyra en Dave!)

Binnenkort gaan we met z’n allen naar de dierenarts voor een prik en een totaal onderzoek. Daarna wordt het gewoon dagen aftellen, kijken hoe we hier de boel nog even lekker op z’n kop kunnen zetten enz. Toch geeft zo’n naderend afscheid ook wel een vreemd gevoel in de buik, en dat is geen eetlust…
Over eten gesproken, toch nog een keer onze gewichten:

Gewichten 10e week
Kater (rood) 1345 gram
Poes (turquoise) 1350 gram
Poes (roze) 1210 gram
Poes (groen/geel) 1150 gram

Meer foto’s in het fotoboek (7 foto’s)