Sophie kittens 2016: Week 4

Sophie kittens 2016: Week 4

Zo, er komt leven in de brouwerij! Onze leefruimte is nu een stuk groter dus het oefenen in rennen is begonnen! Wat een feest… Af en toe een beetje druk want tante Thule doet mee of bemoeid zich er mee, oma Nina wil rustig in ‘haar’ mandje blijven liggen, in ons ‘huisje’ nota bene! Al met al best gezellig! Ook is er al toekomstig ‘personeel’ op bezoek geweest, nou dat komt wel goed denken wij… Ook Mikke krijgt nu meer oog voor ons nu we kunnen rennen! Probeert ons door het gaas heen een lik aan te smeren die lieverd…

Door al die activiteiten hebben we wat minder tijd voor het eten genomen, ook al omdat we het wat vaker zelf moeten doen! Maar dat krijgen we vast wel onder de knie!

gewichten: Week 4
kater (blauw) 360 gram
kater (groen) 325 gram
kater (oranje) 265 gram
poes (roze) 355 gram

 

Meer foto’s uiteraard in het fotoboek (23 foto’s)