Sophie kittens 2016: Week 11

Sophie kittens 2016: Week 11

Wij zijn op reis geweest! In een mandje, dan in een auto, zo de dierenartsenkamer in! Wat een trip zeg…

Een hele lieve mevrouw, dokter Eva, ging ons eerst aaien maar daar tussendoor wist ze precies waar even geknepen moest worden. Ook deed ze doppen in haar oren met een slang eraan en ging aan ons luisteren! Tandjes kijken en ook de oortjes, ja zelfs uitvoerig onder onze staart….

Uiteindelijk was ze heel vrolijk en blij en vond ons fantastisch! Nou dat wisten wij zelf al! Nu we buiten in die grote wereld geweest zijn krijgen we wel het gevoel dat wij zo goed als klaar zijn om afscheid van moeders te nemen. Wel even slikken hoor, zo’n gevoel…

Over onze gewichten praten we niet meer, zus vindt het op haar leeftijd wat genant worden…

 

Meer foto’s in het fotoboek (18 Foto’s)