Filmpje van Paladin’s Katarina (Kaatje) geb. 5-4-2002

Filmpje van Paladin’s Katarina (Kaatje) geb. 5-4-2002


Het blijft toch een soort familie, die Blauwe Rusjes! 14 mei 2013 zit Paladin’s Katarina (Kaatje) geb. 05-04-2002 naar de webcambeelden te kijken van De Gracieus Sophie Rosalie geb. 23-02-2012 met haar vier Paladin’s kittens! Ontspannen zit Kaatje op de bank in haar huis in Groningen! Ooit lag ze zelf zo in dat zelfde mandje….als kitten en als moeder.

Vanaf 2017 woonde Kaatje in Utrecht. In april 2020 ging het plotseling erg slecht met Kaatje. Ze at steeds minder, dronk megaveel. Ook lopen werd voor haar minder, waarschijnlijk door krachtvermindering. Tegelijkertijd kwam er een vieze geur uit haar bek. Op 13 mei 2020 heeft de dierenarts haar onderzocht en kwam snel tot de conclusie dat het al te laat was. Vermoedelijk had ze een verregaande infectie of tumor. Waarschijnlijk was het al veel langer aan de gang maarja zie er maar eens achter te komen wanneer een kat pijn heeft. Zeker Kaatje liet dat niet snel merken. Achteraf gezien waren er wel aanwijzingen maar dat is altijd. Diezelfde dag nog is ze vredig ingeslapen. Ze is 18 jaar geworden. Ze wordt nog dagelijks gemist.