Wie zijn wij?

Wij zijn Reny Kempkes en Ab Roeloffs en wij delen ons huis met poezen Yefpraksiya’s Ninochka, oftewel Nina, geboren op 26 juni 2006 (16) en poes De Gracieus Sophie Rosalie, geboren op 23 februari 2012 (11), jongste poes Thule, geboren op 11 februari 2016 (7) en hond Mikke, die is van 18 juli 2016 (6).

In 2008 kwam Jopper (geboren op 13 december 2007) erbij, een Australian shepherd, Nina heeft er lang over gedaan om Jopper te accepteren, zij vond het in het begin geen goed idee zo’n grote nieuwsgierige neus die ook nog eens haar brokjes wilde opeten! Jopper leed aan zware epilepsie en is in de zomer van 2016 overleden. Inmiddels hebben wij dus weer een nieuwe hond, Mikke. Ook een ‘Aussie’. Mikke kan het erg goed vinden met jongste poes Thule.  De rest is nog een beetje zoekende maar dat komt wel goed. Ze waren immers al gewend aan Jopper.

In 1983 kwam er voor het eerst een Blauw Rus in ons kattenhuishouden. De uitstraling, het karakter, die ogen; het is nooit meer overgegaan onze liefde voor dit ras. Door omstandigheden kwam er jaren later een poes van dit ras in huis. Tja, dan is de wens om zelf een nestje te hebben snel geboren. En daar hebben we geen spijt van gehad, eerlijk gezegd is het nogal verslavend.

Iedere keer wanneer de laatste uit het nest vertrekt naar het nieuwe ‘personeel’ is het moeilijk afscheid te nemen, maar de rust wordt toch ook wel weer gewaardeerd… voor een tijdje, en dan verlangen we toch weer naar dat kleine grut in onze huiskamer.

Wanneer er kittens zijn geboren zorgen we ervoor dat er iedere week een update wordt gemaakt met hun belevenissen, foto’s en hun gewichten.

Op 27 december 2017 is Ab overleden. Hij was dol op onze blauwe rusjes en ook op onze hond Mikke. Hij was degene die altijd prachtige foto’s maakte voor de website en er leuke verhaaltjes bij schreef. We missen hem heel erg.

Ik (Reny) zal mijn best doen om iedereen die net zo van dit prachtige ras houdt op de hoogte te houden van het wel en wee in Paladin’s Cattery. Gelukkig heb ik hulp van John Roeloffs die voor deze prachtige website zorgt.

Voel je vooral vrij om te reageren in het gastenboek of voor persoonlijker contact, maak gebruik van het contactformulier.

Paladin’s Katarina (Kaatje) Geb. 5 april 2002 – † 13 mei 2020 (18 jaar)
Foto: John Roeloffs